Voimavarapuu-työkalu

Tällä viikolla Rekryboosterissa on pohdittu muun muassa miten virittäytyä työhaastatteluun. Eräs osallistuja vinkkasi, että omien aiemmin listattujen vahvuuksien ja saavutusten lukeminen saa aina hyvälle mielelle, vaikka työnhaussa olisi ollut takapakkejakin. ????????

Tähän Rekryboosterissa on käytössä Voimavarapuu -työkalu, joka kulkee mukana ja täydentyy koko valmennuksen ajan. Työkalu on hyvä muistutin myös tulevaan: tällainen minä olen ja tässä olen onnistunut.

Ihan jokainen meistä hyötyy omasta Voimavarapuusta. Voimavarapuu on hyvä tsemppari sellaisinakin päivinä, kun itseluottamus on nollassa tai kaikki tuntuu vähän hankalalta. Jos haluat rakentaa itsellesi Voimavarapuun, voit aloittaa pyytämällä vaikka ystävää lähettämään sinulle viisi hänen mielestään sinun vahvuuttasi. ????

Syksyn ryhmien ilmoittautuminen on auki!

Rekryboosterin syyskauden ensimmäinen ryhmä alkaa maanantaina 4.9.2023. Lämpimästi tervetuloa mukaan uusiin ryhmiin syyskaudella.

Ilmoittaudu mukaan

Rekryboosteri on työnhaun vertaisohjelma verkossa, jossa saat uravalmentajien laatiman kuuden viikon ohjelman ja parhaat vinkit työnhakusi tueksi. Voit jakaa ryhmässäsi niin työnhaun onnistumiset kuin pettymyksetkin, saada kannustusta ja palautetta sekä uusia näkökulmia oman osaamisen suuntaamiseen ja virtaa onnistuneeseen työllistymiseen.

Voit osallistua Rekryboosteri pienryhmiin asuinpaikkakunnastasi riippumatta!