Kevätkausi on päättynyt

Kevätkauden 2023 viimeinen ryhmä starttasi 17.4. Kiitos kaikille mukana olleille! Syksyllä jatkamme taas uusien ryhmien kanssa. Laitamme tiedon aikataulusta heti kun se on selvillä.

Rekryboosterin ryhmät jatkuvat taas syksyllä

Vuoden 2023 ensimmäiset ryhmät käynnistyivät tammikuussa ja viimeinen ryhmä alkoi 17.4. Syksyllä jatkamme uusien ryhmien kanssa. Olet lämpimästi tervetullut syksyllä toimintaan mukaan!

Kuka voi osallistua Rekryboosteriin?

Jos kuulut johonkin Rekryboosterin taustalla toimivaan liittoon, ja olet työtön tai työttömyysuhan alla oleva, voit tulla mukaan. Voit osallistua Rekryboosteriin asuinpaikkakunnastasi riippumatta mistä tahansa päin maailmaa.

Mukana olevat liitot: Insinööriliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu, Suomen Ekonomit, Tekniikan akateemiset TEK, Tradenomiliitto TRAL, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY

Lue lisää Rekryboosterista

Ilmoittaudu mukaan

Rekryboosteri on työnhaun vertaisohjelma verkossa, jossa saat uravalmentajien laatiman kuuden viikon ohjelman ja parhaat vinkit työnhakusi tueksi. Voit jakaa ryhmässäsi niin työnhaun onnistumiset kuin pettymyksetkin, saada kannustusta ja palautetta sekä uusia näkökulmia oman osaamisen suuntaamiseen ja virtaa onnistuneeseen työllistymiseen.

Voit osallistua Rekryboosteri pienryhmiin asuinpaikkakunnastasi riippumatta!