Tehosta työnhakuasi vertaisryhmässä

Rekryboosteri on seitsemän akavalaisen liiton yhteinen työnhaun ohjelma verkossa. Kuusi viikkoa kestävässä vertaisohjelmassa voit jakaa niin työnhaun onnistumiset kuin hetkelliset harmituksetkin, saat kannustusta sekä uusia näkökulmia omaan osaamiseen. Rekryboosterissa tapaat eri alojen huipputyyppejä, asiantuntijoista johtajiin ja vastavalmistuneista kokeneisiin ammattilaisiin.

Katso, mitä Rekryboosterin uravalmentaja Pauliina Taipalus kertoo Rekryboosterista.

Kuuden viikon aktiivinen valmennusohjelma

Rekryboosteri sisältää kuuden viikon ohjelman, jossa edistät työnhakuasi tavoitteellisesti päivittäin. Jokaisella viikolla on omat teemat, vinkit ja harjoitukset, jotka siivittävät sinut uuteen työhön. Uravalmentaja on paikalla ryhmän aloituksessa ensimmäisellä viikolla sekä viikottain torstaisin yhteistapaamisissa. Lisäksi uravalmentajan kanssa on mahdollista sopia lyhyt sparrailuhetki kaksin.

Voit ilmoittautua sinulle sopivampaan vertaisryhmään asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kuka voi osallistua Rekryboosteriin?

Jos kuulut johonkin Rekryboosterin taustalla toimivaan liittoon, ja olet työtön tai työttömyysuhan alla oleva, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Voit osallistua Rekryboosteriin asuinpaikkakunnastasi riippumatta mistä tahansa päin maailmaa.

Mukana olevat liitot: Insinööriliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu, Suomen Ekonomit, Tekniikan akateemiset TEK, Tradenomiliitto TRAL, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY

Vertaistuki oli parasta. Sai uusia vinkkejä ja näkökulmia. Tapaamiset ja tehtävät toivat hyvää rytmitystä viikkoon. Rikkaus oli, että ryhmäläiset olivat eri aloilta.

Rekryboosterin viikko-ohjelma

Maanantai klo 9.00–11.00
Ryhmäläisten tilannekatsaus, edellisen viikon opit ja tulevan viikon teemoihin valmistautuminen

Tiistai klo 9.00–11.00
Työnhaun työpaja

Keskiviikko
Työnhakumateriaalien vertaispalautepäivä

Torstai klo 9.00–10.30
Ryhmien yhteinen teemoitettu keskustelu, uravalmentaja paikalla

Perjantai
Oman työnhakusuunnitelman päivittäminen

Lähde rohkeasti mukaan vertaisryhmään, niin saat kokeneiden uravalmentajien laatiman kattavan ohjelman, vinkkejä suunnitelmalliseen ja systemaattiseen työnhakuun, työnhakuyhteisön vertaistuen, uravalmentajan ja eri alojen asiantuntijoiden vinkit yhteistapaamisissa sekä kannustusta omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Syksyn ryhmien ilmoittautuminen on auki!

Rekryboosterin syyskauden ensimmäinen ryhmä alkaa maanantaina 4.9.2023. Lämpimästi tervetuloa mukaan uusiin ryhmiin syyskaudella.

Ilmoittaudu mukaan

Rekryboosteri on työnhaun vertaisohjelma verkossa, jossa saat uravalmentajien laatiman kuuden viikon ohjelman ja parhaat vinkit työnhakusi tueksi. Voit jakaa ryhmässäsi niin työnhaun onnistumiset kuin pettymyksetkin, saada kannustusta ja palautetta sekä uusia näkökulmia oman osaamisen suuntaamiseen ja virtaa onnistuneeseen työllistymiseen.

Voit osallistua Rekryboosteri pienryhmiin asuinpaikkakunnastasi riippumatta!