Onnistumistarinat

Katso alta minkälaista tukea ja apua aiempien kausien osallistujat ovat saaneet Rekryboosterista.

Jos työnhaku tuntuu yksinäiseltä ja ryhmässä toimiminen ja muiden kanssa yhteinen ajatusten vaihto kuulostaa sinun jutulta, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Hyvin suunniteltu kokonaisuus. Hyvät teemat ja viikko-ohjelma. Milloinkaan ei tuntunut aiheet turhilta vaan olivat järjestäen mielenkiintoisia ja tarpeellisia. Sain päivitettyä työnhaun dokumenttini, hyviä vinkkejä erilaisista tavoista hakea työtä (tämä mullisti aiemman käsitykseni) ja verkostooni uusia mahtavia ihmisiä.
Ilmoittauduin mukaan vähän hetken mielijohteesta, mutta juttu osoittautui paremmaksi kuin osasin kuvitella. Tosi kätevä tapa päivittää kaikki työnhakuun liittyvä ja itsetutkiskelu on aina hyvästä. Ehkä itse en joutunut kokemaan pohjakosketuksia, koska olin tehnyt valtavaa prosessia itseni kanssa jo pitemmän aikaa ja aloin olla selvillä vesillä sen kanssa mitä haluan ja mitä haen. Siihen sain täsmävinkit ja sitten sain hakemani paikankin, eli kaikki todella hyvin.
Knowing that I’m not alone with the challenge of finding employment; meeting other jobseekers in the same boat.
Mielestäni Rekryboosteri-jakso voisi olla pidempikin – tämä on aivan loistava tapa aktivoida ja inspiroida työttömiä ja tarjota heille ryhmä, johon kuulua. <3
Thank you organizers, found this extremely helpful. These really helped especially, meeting other professionals in a similar situation, CV & cover/motivation letter, guest speaker, the platform and as a whole, this course definitely boosted my career.”
This program gave me a great boost of confidence. The most useful task for me was CV review by the members of the group.
Vertaistuki oli parasta. Sai uusia vinkkejä ja näkökulmia. Tapaamiset ja tehtävät toivat hyvää rytmitystä viikkoon. Rikkaus oli, että ryhmäläiset olivat eri aloilta.
Ryhmähenki muodostui hyväksi varsin nopeasti ja ei vaatinut varsinaisesti vetäjää.

Ilmoittaudu mukaan

Rekryboosteri on työnhaun vertaisohjelma verkossa, jossa saat uravalmentajien laatiman kuuden viikon ohjelman ja parhaat vinkit työnhakusi tueksi. Voit jakaa ryhmässäsi niin työnhaun onnistumiset kuin pettymyksetkin, saada kannustusta ja palautetta sekä uusia näkökulmia oman osaamisen suuntaamiseen ja virtaa onnistuneeseen työllistymiseen.

Voit osallistua Rekryboosteri pienryhmiin asuinpaikkakunnastasi riippumatta!

Rekryboosterin taustalla on kuusi akavalaista liittoa

Voit kysyä lisätietoja myös oman liittosi urapalveluista.

Insinööriliitto
Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu
Suomen Ekonomit
Tekniikan akateemiset TEK
Tradenomiliitto TRAL
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut